Tutustu Luontoosi, Meltaus 2019

Luonto on meille oivallinen paikka syventää itsetuntemustamme

Tutustu Luontoosi, Meltaus 2019

TUTUSTU LUONTOOSI

Viikonloppu Lapissa sinulle, joka haluat parantaa hyvinvointiasi, kehittää omaa intuitiotasi ja luontoyhteyttäsi. Teemme kehon ja mielen harjoituksia, rentoudumme ja olemme läsnä hetkessä. Vahvistamme myös omaa tietämme ja vietämme aikaa yhdessä ja nautimme luonnosta.

Aika: la-su 24-25.8.2019

Paikka: Lapin luonnon ympäröimä mökkikokonaisuus, rauhaisan järven rannalla. Meltaus, Rovaniemi (Rovaniemen yläpuolella n. 55 km Kittilän suuntaan).

Olemme sään salliessa paljon ulkona. Myös sisällä on hyvät tilat tehdä harjoituksia. Illalla saunomme ja istumme nuotion ja järvimaiseman äärellä.


Aikataulu:

La 24.8.2019:

 klo 10  Tervetuloa. Alkuinfo, majoittuminen

  11  Ohjelma, tutustuminen

  12  Lounas (keitto, leipä)

  13  Ohjelma

  15  Tee/kahvi

  15:30 Ohjelma jatkuu

  17:30 Päivällinen

  18:30 Kävelyretki

  20:00 Sauna

  21:30 Iltapala

Su 25.8.2019:  

klo  8  Aamupala

  9  Ohjelma 

  12  Lounas (keitto, leipä)   

  13  Ohjelma jatkuu

  15  Tee/kahvi

  15:30   Kiitos ja tervetuloa uudelleen!

Aikatauluun voi tulla muutoksia esimerkiksi sään tai ryhmän tarpeiden mukaan.

Ohjelmassa hyödynnetään NLP:n, ekoterapian, rentoutumisen ja läsnäolon sekä muita tutkittuja menetelmiä. Saat mukaasi paketin tietoa ja harjoituksia, jota voit hyödyntää vaikka hyvinvointipäiviin tai muihin tapahtumiin. Ota mukaasi otsalamppu ja istuin/makuualusta.


Kokonaishinta: 275 €/henkilö. Hinta sisältää koulutuksen, ruokailun, majoituksen liinavaatteineen ja saunan. Jos majoitut teltassa tai asuntovaunussa, niin hinta on 245 € (sisältää koulutuksen, ruokailun ja saunan). Voidaan maksaa myös erissä, maksut kuitenkin ennen kurssin alkua.

Kun tulet bussilla Meltaukseen, yritämme järjestää teille kimppakyydin kylältä. Järjestämme mahdollisuuksien mukaan kurssille tulijoiden kanssa yhteiskyytejä.

Ilmoittaudu viimeistään 1.8.2019. Kannattaa varata oma paikka ajoissa, majoitustiloja rajallinen määrä. Ilmoita myös erityisruokavaliot. Ajo-ohjeet ja muuta infoa lähetämme ilmoittautumisen yhteydessä.

Ilmoittautumisen jälkeen saat laskun, jonka 50 € ennakkomaksun maksamalla vahvistat paikkasi kurssille. Jos peruutat, niin ilmoittautumismaksua ei palauteta. Muut maksut palautetaan, jos peruutus tehdään vähintään kahta viikkoa ennen kurssin alkua tai pakollisen esteen takia.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com.

Järjestäjät: Aurinkokallio ja Arctic Joy, Jaana ja Kristiina. Tervetuloa!