Tulevaisuus ja oma tehtävä

Jätä negatiiviset ajatukset ja huolet tunturin tuuleen...

Tulevaisuus ja oma tehtävä

Tulevaisuus ja oma tehtävä, 2 päivää tai viikonloppu  - henkinen kehittyminen ja itsen kuuntelu, kesto 2 päivää. 

Tämän kurssin edeltäjä Tunteet Tunturin tuulessa -koulutus on toteutettu Levillä 2017 talvella. Kurssi antoi paljon työkaluja oman tulevaisuuden suunnitteluun ja itsensä valmistamiseen tulevia tehtäviä varten.

Olethan yhteydessä Jaanaan, kun olet kiinnostunut tästä koulutuksesta. Ryhmille saatavana eri paikkakunnilla. 

Pohdimme oman elämäntehtävän lisäksi yhteisiä henkisiä tehtäviä. Mukana teorian ja näkökulmia tuovien harjoituksien lisäksi yhteistä pohdintaa ja pysähtymisen hetkiä. 

Pohdimme omaa elämäämme erityisesti henkisten tehtävien ja sydämen tai sielun tehtävien kannalta. Joskus emme huomaa, kun olemme jo siinä tärkeimmässä tehtävässä. Eko saattaa pyrkiä johonkin näkyvään ja arvostettuun, kun sielun tai sydämen tehtävä voi olla myös yksinkertaista ja hiljaista työtä.

Yhteiset henkisen ja ihmisenä kehittymisen tavoitteet ovat esillä. Ne liittyvät usein omien roolien riisumiseen, ihmisyyden ja herkkyyden hyväksymiseen ja uskomuksien huomaamiseen ja käsittelyyn itsessämme. Myös menneisyyden käsittelyyn ja hyväksymiseen, tämän hetken mahdollisuuksien näkemiseen ja tilanteen hyväksymiseen. 


Luonnolla ja sen arvostamisella on meille suuri merkitys.  Luontoyhteydellä ja toisten ihmisten kunnioittamisella on oman kasvumme ohella avaimet meidän selviämisellä tällä pallolla. Kaikella on positiivinen tarkoitus henkisen kasvumme kannalta. Tule mukaan keskustelemaan, kokeilemaan harjoituksien ja pysähtymisen avulla omien ajatuksen ja kehityksen syventämistä.

Lopullinen ohjelma muodostuu intuition ja ryhmän toiveiden kautta. 

Hinta sopimuksen mukaan, ryhmän koosta, paikkakunnasta ja ajankohdasta riippuen. Kesäaikana hinnat ovat edullisemmat. 


Lisätiedot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com  tai ota yhtettä linkin kautta