Kalenteri, Lappi

Kalenteri, Lappi

Osa aikatauluista on varmistamatta, mutta niitä lisätään mahdollisimman pian. Kerro ihmeessä, kiinnostuksestasi, niin panostamme juuri niihin koulutuksiin, mihin on eniten kiinnostusta.


KEVÄT/KESÄ 2022

Reiki I ja intuitiivinen hoitaminen, la-su 11-12.6.2021 klo 10-17 molempina päivinä. Paikkana Lappi, Inari, kokoontumispaikka varmistuu myöhemmin. Usui Shiki Ryohon mukainen, sisäisen kasvun ja hyvinvoinnin menetelmä. Painotamme henkistä kasvua ja intuition kuuntelua. Jaanalla reilun 10 vuoden kokemus reiki kurssien vetämisestä. Hinta 190 + alv 24 %, verollisena 235,60 €. Ilmoittautumismaksu 100 € +alv 24 % eli 124 , jolla varmistat paikkasi. Loppuosa voidaan maksaa 1-2 erässä. Saat runsaan materiaalin mukaasi ja hyvää kokemusta itsen ja toisten hoitamisesta. Lisätietoa Reiki I kurssista. 


NLP ja ihmisenä kehittyminen, Rovaniemi, Sonka, la-su, päivämäärä varmistuu myöhemmin, nyt voit vielä vaikuttaa sinulle sopivaan viikonloppuun! Henkisistä arvoista ja vanhoista uskomuksista kohti omaa eheytymista ja oman itsen syvempää kohtaamista. Teemme runsaasti harjoituksia, saamme näkökulmia ja oivalluksia oman polkumme tueksi. Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Hyvän Tuulen talo, Sonka, osoitteessa Pellontie 1086.  Viikonlopun koulutuksen alennettu hinta on 190 + alv 24 %, kun ilmoittaudut vähintään kuukautta ennen kurssin alkua. Tämän jälkeen normaalihinta 250 + alv 24 %. Ilmoittautumismaksun osuus on puolet kurssimaksusta. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6 henkilöä. Alustavat Ilmoittautumiset ja päivämäärätoiveet. Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Enemmän tietoa Hyvän Tuulen talosta. 


Reiki Master ja intuitiivinen hoitaminen alkaa, kun ryhmä on koossa. Luultavasti aloititamme keväällä tai kesällä 2022. Olethan yhteydessä Jaanaan, kun Reiki Master opinnot kiinnostavat sinua Rovaniemellä tai muualla Lapissa. Opinnot kestävät noin vuoden-puolitoista, osa opinnoista voidaan suorittaa etänä. Aurinkokallion Reiki Master perustuu pakollisten aiheiden lisäksi pitkälti osallistujien omiin tarpeisiin ja toiveisiin, jota ajatelleen jokainen tekee opintojen ajaksi oman kehittymissuunnitelman. Pääsyvaatimuksena Reiki I ja Reiki II ja intuituitiivinen hoitaminen koulutukset. Lähipäivät 12 pv, joista 4 päivää apuopettajana Reiki I ja II ja intuitiivinen hoitaminen kursseilla. Voit tulla myös mukaan, vaikka olet suorittanut Reiki I ja II kurssit muualla (vähintään 2+2 päivää). Lapissa/Rovaniemellä pienryhmäkoulutuksen hinta on 1300 + alv 24 %. Jaana on ohjannut ja vetänyt aikaisemmin noin 10 Reiki Master ryhmää. Ilmoittautumiset ja lisätiedot Jaanalta: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Enemmän tietoa Reiki Master pienryhmäkoulutuksesta. INTUITIIIVINEN ENERGIAHOITAJA, JOHDANTO 2 pv, kesä tai syksy 2022,  paikkana Rovaniemen Sonka, Hyvän Tuulen talo. Koulutuksessa käydään läpi energiahoitamisen ja intuition käytön ja oman kehittymisen perusasioita sekä perehdytään mielikuvien (samalla tunteiden), käyttämiseen ja muuttamiseen.  Koulutus järjestetään Rovaniemellä, Hyvän Tuulen talossa,  osoitteessa Pellontie 1086. Lapin johdantoviikonlopun hinta on vain 190 + alv 24 %, kun ilmoittaudut viimeistään 15.5.2022 mennessä.  Hinta tämän jälkeen on 250 + alv 24 %. Ilmoittautumismaksun osuus on puolet kurssimaksusta, jolla varaat paikkasi kurssille. Tähän viikonloppuun ei ole pääsyvaatimuksia, toki Reikin koulutukset ja osaaminen ja muut vaihtoehtohoidot tuovat hyvää pohjaa koulutukseen. Jaana hyväksyy koulutukseen osallistujat haastattelun perusteella. Koulutukseen voi ilmoittautua Jaanalle: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai 040 527 3126. Enemmän tietoa energiahoitajakoulutuksesta tästä. Voimme järjestää myöhemmin:

Reiki I sekä Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen, Levi/Kittilä/muu Pohjois-Lapin alue. Kun saamme ryhmän kokoon. Kerro, kun haluat mukaan kurssille. 


NLP ja oma kehittyminen 6 päivää, joka voi olla osa NLP Practitioner, 16 päivän koulutusta. Lisätietoa tulee myöhemmin.


INTUITIIVINEN ENERGIAHOITAJA, 10 PV

Intuitiivinen energiahoitajakoulutus toteutetaan pienryhmä- ja monimuotokoulutuksena ja se edellyttää myös itsenäistä opiskelua. Koulutus alkaa johdantokoulutuksella kesällä 2021 Rovaniemellä, Sonka, Hyvän Tuulen talo. Pidempi koulutus jatkuu tämän jälkeen reilun vuoden ajan, Jaana hyväksyy koulutukseen osallistujat. Kokoonnumme 6 päivänä (Johdanto + 4 päivää), päivämäärät  selviävät myöhemmin, painottuen syksyn ja kesän aikaan ja niin, että ne sopivat osallistujille, osa opinnoista suoritetaan etäopetuksena (4 päivän osuus). Lapin koko intuitiivinen energiahoitaja -koulutuksen 10 päivästä lähipäiviä on 6 ja loput 4 päivää suoritetaan etäopetuksena ja erillisinä tehtävinä aineistoon tutustumisena sekä kirjallisuuteen perehtymällä. Koko 10 päivän koulutuksen investointi on 1270 €+ alv 24 %, josta ilmoittautumismaksun osuus on 200 € + alv 24 %. Koulutus kestää noin (vähän reilun) vuoden. Koulutus toteutuu, jos osallistujia on vähintään 6 ja enintään 10. Ilmoittautua voi alustavasti ja esittää toiveita koulutuspaikaksi. Lisää tietoa energiahoitajakoulutuksesta tästä.


Myös Reiki I ja Reiki II ja intuitiivinen hoitaminen kurssit jatkuvat. Tarkemmat tiedot lähempänä. Kerrothan Jaanalle, kun haluat mukaan.


Ilmoittautumiset viimeistään kuukautta ennen, jollei ilmoittautumispäivää ei ole mainittu.


Yleensä hoitamisen koulutuksiin mahtuu vain 8-10 osallistujaa ja muihinkin koulutuksiin rajoitettu määrä. 

Ilmoittautumismaksun maksamalla varaat paikkasi kurssille. Ilmoittautumismaksu voidaan palauttaa ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Jos peruutus tapahtuu muista syistä, ilmoittautumismaksu pidätetään kurssin suunnittelua, matka- ja majoitus- ja muita kuluja vastaan. Ilmoittautuminen on sitova ja ilmoittautumispäivän jälkeen (yleensä kuukautta ennen kurssia) olet sitoutunut koko kurssimaksun maksamiseen.


Kaikki Aurinkokallion kurssimaksut voi sopimuksen mukaan maksaa erissä.

Mukaan mahtuu rajoitettu määrä, joten kannattaa ilmoittautua ajoissa. 

Varattavissa mielenkiintoiset hyvinvointiohjelmat. pysähtymistä, tulkintoja jne. Kannattaa varata aika ohjelmiin ajoissa!

Jos olet kiinnostunut koulutuksista Lappeenrannassa, voit katsoa niitä täältä.

Yhteydenotot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.Ilmoittautuminen koulutukseen on sitova, lähetämme etukäteen kahden päivän kursseista ilmoittautumismaksun, jolla varaat paikkasi kurssille. Ilmoittautumismaksun määrä on puolet kurssin hinnasta.

Peruutusehdot: Kuukautta ennen pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Sen jälkeen peruutetuista pidätetään koko kurssimaksu. Jos peruuntumiseen tulee päteävä syy (kuten sairastuminen lääkärintodistuksella), pidätetään vain ilmoittautumismaksu. Jos joudut perumaan, voit osallistua maksamallasi summalla seuraavalle kurssille (käytettävä vuoden sisällä) tai hankkia toisen osallistujan tilallesi.


Tervetuloa antoisiin koulutuksiin ja upeisiin Pohjoisen luontokohteisiin!

#Levi-Lapland #VisitLevi #SparksYourSoul