Hoidot ja ohjaus

Olen ansainnut rentoutua, hoitaa itseäni...

Hoidot ja ohjaus

Jaana Kallio tekeee hoitoja, ohjauksia ja tulkintoja pääasiassa Lappeenrannan linnoituksessa. Hoitohinnat Lappeenrannan linnoituksessa vuoden 2019 loppuun tästä.

Hoitoina hermoratahierontaa, intuitiivisia energiahoidon ja hieronnan yhdistelmiä, intialaista päähierontaa, reiki-hoitoa, tarot- ja numerologisia tulkintoja, NLP ja henkistä ohjausta. Katso alla olevasta linkistä enemmän.

Aurinkokallion hoitotilan löydät osoitteesta Katariinantori 6. Kristiinan työtuvat (pitkä punainen talo) löytyy torin takaa Lappeenrannan keskustasta päin tullessa vasemmalta. Hoitohuoneeseen pääse toisesta ovesta oikealta. Teen hoitoja sekä joogasalin, että varsinaisen hoitohuoneen puolella, aina keskiviikkoisin ja torstaisin löydät minut joogasalin puolelta.


Aurinkokallion hoidot ja ohjaus:


Yhdistän hoidoissani hierontaa, energiahoitoa ja kehon tärkeiden pisteiden käsittelyä. Ihmisen kehon ja ihmisen kuuntelu ovat työssäni tärkeitä. Hoidan sydämmelläni ja auttajat mukanani.


HOIDOT JA TULKINNAT LAPISSA

Hoitohinnat Levillä ja Kittilässä tästä vuoden 2019 loppuun saakka, voit katsoa Levin/Lapin kalenterista, milloin olen Levin suunnalla.


Ajanvaraukset ja lisätiedot: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.


Lisätietoa