Intuitiivinen energiahoitaja, Lappeenranta, 2022

Minkälainen on sinun polkusi energiahoitajaksi?

Intuitiivinen energiahoitaja, Lappeenranta, 2022

Aurinkokallion Intuitiivinen energiahoitaja koulutus, 10 pv. 


Haluatko mukaan matkalle syvemmin omaan henkisyyteen, ihmisenä kasvamiseen ja itsen ja toisen kuuntelemiseen ja arvostamiseen sekä toisen ja itsen energiahoitamiseen? Intuitiivinen energiahoitaja koulutus alkaa Lappeenrannan linnoituksessa maaliskuussa 2022 ja päättyy lokakuussa 2022. Koulutus sisältää 10 lähipäivää, omatoimisia opintoja sekä hoitoharjoittelua. 

Samansisältöinen koulutus on mahdollista käydä pääosin etänä maaliskuussa 2022 alkaen tiistaipäivisin. Toinen etäryhmä aloittaa syksyllä 2022 lauantaisin. Katso energiahoitajan etäopinnoista lisää tätä kautta.    


Lähiopetus Lappeenrannassa kokoontuvalle ryhmälle.

Kokoonnumme viikonloppuisin, päivämäärät kevään 2022 koulutukseen: 

 1. la-su 26-27.3.2022 
 2. la-su 30.4-1.5.2022
 3. la-su 21-22.5.2022 
 4. la-su 20-21.8.2022
 5. la-su 22-23.10.2022

Kokoonnumme ensimmäisenä päivänä klo 10:00-16:30. Jatkossa kellonaika sovitaan ryhmän toiveiden mukaan.OPINTOJEN SISÄLTÖ

Energiahoitajan opinnot keskittyvät energiahoitamisen ja intuitiivisuuden perusteiden lisäksi ja henkisenä ihmisenä kehittymiseen ja sydämen avautumiseen. Jatkuvan sydän- ja luontoyhteyden harjoittamisen avulla voimme kehittyä energeettisesti korkeammille ja hienovaraisemmille tasoille. Hoitajan kannattaa kehittää itseään ja tehdä sisäisen hyväksymisen ja muutoksen matkaa, jotta voi paremmin hoitaa ja auttaa asiakkaitaan ja samalla pitää huolta myös itsestään. Usein koulutus on myös tunteiden käsittelyn matka sekä henkinen matka sisäänpäin, omaan tietoisuuden vahvistamiseen.

Teemme lähipäivien aikana tärkeiden teemojen lisäksi paljon hoitamiseen ja itsensä kehittämiseen ja toisten tuntemiseen liittyvä harjoituksia. Meillä on koko ajan mahdollisuus oppia lisää itsestämme sekä saada näkökulmia toisiltamme. Tärkeimpiä teemoja yleensä koulutuksissamme (jotakin voi tulla lisää, jotakin voi jäädä pois tai vähemmälle), riippuen ryhmästä/intuition mukaan:

 • Energiahoito: mitä se on, tietoa ja tutkimuksia, miten sitä voi oppia ja siinä kehittyä?
 • Energiahoito itselle ja toiselle lähihoitona sekä kaukohoitona
 • Aura, chakrat ja niiden hoitaminen 
 • Kanavana toimiminen 
 • Henkinen kehittyminen
 • Luontoyhteys, maadoittuminen
 • Pysähtyminen, läsnäolo, itsen kuuntelu
 • Ajatuksien ja sisäisen puheen voima
 • Mielen ja mielikuvaharjoittelun käyttäminen
 • Intuitiivisuuden, kehon kuuntelun ja oman herkkyyden tunnistaminen 
 • Menneisyyden ja tunteiden käsittelyä
 • Arvot ja uskomukset kehittymisen pilareina
 • Hoitajana ja henkisenä ihmisenä kehittyminen
 • Hoitajan omat voimavarat ja jaksaminen
 • Hyväksyminen ja anteeksianto 
 • Kirjallisuuteen ja tehtäviin perehtyminen 
 • Ja paljon muuta!


MONIMUOTOISUUS JA KOTITEHTÄVÄT

Koulutus lähipäivien välillä tapahtuu monimuoto-opiskeluna, ottaen huomioon myös yksilölliset kehittymisen tarpeet. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä sekä intuitiivisia harjoitteita. Kotitehtävät ovat osaksi pakollisia, ja osaksi vapaaehtoisia. Kotitehtävät voivat olla myös ei-tekemistä, kuten läsnäoloa, huomaamista, rauhoittumista tai toisten kohtaamista erilaisista näkökulmista. Pakollisina koulutuksessa ovat harjoitushoitoina tehtävät lähi- ja kaukohoidot sekä niistä raportointi. 

Kirjallisuuteen perehdytään pakollisten sekä vapaaehtoisten kirjojen ja muiden lähteiden sekä niiden referoinnin kautta. Kurssiin liittyvä kirjat ovat suomenkielisiä ja niitä on myös lainattavissa opettajalta tai kirjastosta. Kurssin aikana kannattaa tehdä itsereflektointia tai pitää henkistä- tai tunnepäiväkirjaa. Tähän voi merkitä ylös kaikki tärkeimmät henkisen kasvun hetket, viestit sekä hoitokokemukset ja mahdolliset oivallukset ja uuden näkökulmat. 


SUOSITELTU POHJAKOULUTUS JA KOULUTUKSEEN HYVÄKSYMINEN

Koulutus antaa riittävän harjoittelun ja oman kokemuksen jälkeen mahdollisuuden hoitojen tekemiseen myös ammattimaisesti. Koulutukseen ei vaadita mitään tiettyä pohjakoulutusta. Toki on varmasti helpompaa lähteä opiskelemaan, jos tukena on Reiki  koulutuksia,  NLP- tai erilaisia valmentaja-koulutuksia tai jos toimit hierojana tai luontais-tai vaihtoehtohoitajana tai muutoin olet työssäsi ihmisten kanssa tekemisissä ja haluat kehittyä energiahoitajana ja ihmisenä. Eniten vaikuttaa se, että olet innostunut asiasta ja haluat oppia lisää tai lisätä omaan työhösi sitä tukevan hoitomuodon.

Energiahoito ei korvaa lääkärien ja virallisten toimijoiden hoitoa, vaan voivat olla tukemassa niitä. Esimerkiksi antaen asiakkaalle voimaa ja tukea hoitojaksojen aikana tai niiden välissä. Emme tee myöskään diagnooseja, jätetään se ammattilaisten haltuun. 

Jaana hyväksyy opiskelijat, joten voit lähettää Jaanalle tietoa itsestäsi ja kokemuksestasi tai sovi Jaanan kanssa aika haastatteluun  (tapaaminen Lappeenrannan linnoituksessa, etätapaamien Teamsin kautta tai puhelinkeskutelu). 

Olen kokenut, että opinnoista saa parhaan hyödyn, kun suorittaa yhdet opinnot kerrallaan ja keskittyy niihin. Joten useiden opintojen kerääminen yhtäaikaa, ei ole paras mahdollinen tilanne, kun tarkoitus on pysähtyä tähän hetkeen ja myös oman itsen äärelle.YLEISTÄ

Koulutuksesta saat kattavan materiaalin mukaasi sekä todistuksen. Kouluttajana KTM, pedag, NLP Trainer, Reiki Master, hermoratahieroja, intuitiivinen energiahoitaja ja -ohjaaja, hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio. Jaanalla on noin 13 vuoden kokemus hoitamisen alueen kouluttajana, intuitiivisena energiahoitajana ja yrittäjänä. Mahdollisesti myös muita kouluttajia. Jaanasta löytyy lisätietoa tätä kautta.

Lappeenrannan sekä etäkoulutuksen hinta vuonna 2022 keväällä on sama: 960,00 + alv 24 % = 1190,40 €. Voidaan maksaa ilman kuluja 1-10 erässä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. Kerrothan ilmoittautuessasi omat yhteys- ja laskutustietosi, kuten oma nimi, maksajan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite.  Kun haluat maksaa erissä, niin laita toiveesi tästä Jaanalle. Varaat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun 100 € + alv 24 %. Paikkoja on molempiin koulutuksiin rajallinen määrä, joten kannattaa varata oma paikka ajoissa. Ilmoittautumiset viimeistään 1.3.2022. Tervetuloa mukaan!


SEURAAVA KOULUTUS

Kun haluat mukaan, uusi 10 päivän Intuitiivinen Energiahoitaja alkaa syksyllä 2022 Lappeenrannassa. Tulevan syksyllä 2022 alkavan koulutuksen hinta on 1100 + alv 24 %. Voit varata paikkasi jo tähän. Mukaan mahtuu rajallinen määrä.


OMA POLKU KOULUTUKSEN JÄLKEEN

Koulutuksen aikana ja sen jälkeen hoitoja kannattaa tehdä sekä saada runsaasti ja kehittää itseä edelleen. Energiahoitamisen taitoa ja kokemusta kannattaa pitää yllä, esimerkiksi hoitovaihtareilla. Myös energiahoitajien oman kasvun ja/tai voimaantumisen ryhmä olisi kasvun ja toisten tukemisen kannalta suositeltava. 

Myöhemmin on tulossa Energiahoitajan jatkokoulutus, jossa kiinnitetään laajemman ja syvemmän teorian lisäksi huomiota oman henkisen kasvun hyvinvoinnin sekä hoitajana kehittymisen ja hoitajan oman hyvinvoinnin teemoihin. Koulutus alkaa, kun ryhmä on valmiina. 

Omasta jaksamisesta ja hyvinvoinnista kannattaa pitää kiinni ja satsata niihin sekä ihmistuntemukseen ja uusiin näkökulmiiin vaikka NLP koulutuksien tai Sisäisen hyvinvoinnin valmentajan koulutuksen avulla. Sisäisen hyvinvoinnin valmentajan koulutus on jatkossa tulossa osittain etänä. Luota tulevissakin suunnitelmissasi omaan polkuusi ja kuuntele intuitiotasi.

Tätä kautta pääset Lappeenrannan kalenteriin.