Vapaudu uskomusten kahleista

Vapaudu uskomusten kahleista

Vapaudu uskomusten kahleista -valmennuspäivä, Jaana Hautala, lauantaina 21.8.2021 klo 10:00-16:00, Aurinkokallion tilat Lappeenrannan linnoituksessa. 


Löydä elämääsi lisää sisäistä voimaa, läsnäoloa ja hyvinvointia vapautumalla uskomusten kahleista. Elämässä oma mieli ja uskomuksemme asettavat usein esteitä menestymisen, hyvinvoinnin ja onnellisuuden eteen. Uskomukset ovat niitä vahvoja sisäisiä sääntöjä, jotka ohjaavat ajattelua, tunteita, päätöksiä ja käyttäytymistä usein tiedostamattamme – eli määrittelevät ison osan meidän minäkuvaa ja elämän mahdollisuuksiamme. 

Valmennuspäivän aikana oivalletaan, voimaannutaan sekä tehdään monenlaisia harjoituksia omien uskomuskahleiden kanssa. Rakennetaan myös henkistä suorituskykyä vahvistavia uskomuksia omaan tulevaisuuteen. Haluatko oppia purkamaan uskomuskahleitasi? Haluatko löytää lisää omaa voimaa ja itseluottamusta elämääsi? Koetko sydämessäsi, jota joku pala uupuu elämästäsi, mutta et tiedä mikä? Uskomuksia tutkimalla, herkistymme myös sydämen äärelle ja vahvistamme omaa intuitiivista mieltä. 

Päivän loppuun nautimme myös Jaana Kallion rumpurentoutuksen. Valmennuspäivän vetäjä Jaana Hautala on NLP Master Trainer, mentaalivalmentaja ja kirjailija. Jaana Hautala on kirjoittanut kirjan Vapaudu Uskomusten kahleista, joka löytyy myös äänikirjana. 


Valmennuspäivän hinta 140 € + alv 24 %, yhteensä 173,60 €. Voidaan maksaa kahdessa erässä, (ilmoittautumismaksu 60 + 113,60 €), kun koko summa on maksettu ennen valmennuspäivää. Huom! Nopean ilmoittautujan hinta on vain 96,77 + alv = 120,00 €, kun ilmoittaudut ja maksat ilmoittautumismaksun 60 € kesäkuun loppuun mennessä. Paikkoja rajallisesti, kannattaa varata oma paikka ajoissa.


Ilmoittautumiset ja lisätiedot: jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta tai puh. 040 527 3126.


Lisätietoa Jaana Hautalasta löydät täältä.

Jaana Hautalan kirjoja voit tilata esimerkiksi tätä kautta.