NLP Practitioner, Lappeenranta 2019

Kauneus löytyy sisältä...

NLP Practitioner, Lappeenranta 2019

NLP PRACTITIONER, LAPPEENRANTA 2019, 16 työpäivää

NLP Practitioner koulutus järjestetään Aurinkokallion tiloissa Lappeenrannan linnoituksessa alkaen tammikuussa ja päättyen toukokuussa 2019. 

Koulutuksesta saa paljon välineitä työelämään, ryhmien toimintaan, vuorovaikutustilanteisiin sekä omaan elämään ja hyvinvointiin. NLP matka on monille  matka itseen ja omien tärkeiden asioiden äärelle. Ihmisestä kuoriutuu sellainen joka jo on, samalla kun arvot, tavoitteet ja elämänpolku kirkastuvat.

Koulutus on 16 työpäivän mittainen ja toteutetaan pääasiassa viikonloppuisin, mukana myös yksi perjantaipäivä, päivisin klo 9-16. Päivämäärät: 

pe-su 11-13.1.2019; la-su 19-20.1.2019; la-su 9-10.2.2019: la-su 2-3.3.2019; la-su 6-7.4.2018 (tämän kellonaika 10-17); la-su 11-12.5.2019; ja näiden lisäksi sovimme yhdessä kolme päivää. 


Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää itsetuntemustaan, vuorovaikutustaitojaan, kehittää tavoitteitaan tai muuttaa käyttäytymis- tai ajattelumallejaan. Aurinkokallion NLP Practitioner antaa välineitä erityisesti niille, joille oma ja toisten hyvinvointi ja oma kehittyminen ihmisenä on tärkeää. Teemme paljon harjoituksia ja saat mukaasi kattavan paketin NLP materiaalia. Monet ovat saaneet välineitä omaan jaksamiseen ja hyvinvoinnin parantamiseen, tunteiden ja vanhojen käyttäytymismallien käsittelyyn ja menneisyyden hankalien tapahtumien käsittelyyn.

Huhtikuussa la-su 6-7.2019 (tämän kellonaika poikkeuksellisesti klo 10-17), koulutuksen teemana on työkalujen käyttö omassa kehityksessä, itsen kuuntelu ja oman tien vahvistaminen.

Aurinkokallion NLP Practitioner koulutuksessa NLP teemojen ja harjoituksien lisäksi opimme muun muassa läsnäolon, rentoutumisen ja kehollisia menetelmiä. Opimme myös intuition ja luovuuden käyttämistä. Näitä voimme yhdistää NLP-menetelmiin tilanteen mukaan.

Jos olet jo tutustunut NLP:hen jollakin tavoin, niin kurssin käyminen antaa sinulle työkalut käyttöön paremmin, syvemmin, luovemmin. Kannattaa kokeilla! Olet tervetullut myös ilman aikaisempaa kokemusta.

NLP:n avulla voit/saat/pystyt/voit hyödyntää:

 • Uusia oivalluksia ja näkökulmia
 • Vuorovaikutustaitoja, hyvän vuorovaikutussuhteen luomista
 • Työkaluja sekä omaan elämään että työhön
 • Ajatusmalleja. arvoja sekä uskomuksia ja muuttaa niitä paremmiksi
 • Ymmärtämään itseä ja muita paremmin
 • Keinoja ja välineitä oppimiseen ja opettamiseen
 • Kielimalleja ja sanatonta viestintää
 • Keinoja voimaantumiseen ja uupumisen ehkäisyyn
 • Eri harjoituksien yhdistämisiä, kokeiluja todellisiin tilanteisiin

Enemmän tietoa NLP:stä tästä.

Aurinkokallion NLP koulutukset ovat Suomen NLP yhdistyksen kriteerien mukaisia. 


Kouluttaja: Jaana Kallio, KTM, NLP Trainer, NLP Master Coach, opettajan pedagoginen koulutus; mahdollisesti mukana muita kouluttajia. Jaanalla on kokemus noin kymmenen vuoden ajalta lukuisien NLP Practitioner ja Master Practitioner koulutuksien vetämisestä sekä NLP ohjauksesta ja valmennuksesta asiakastyössä. 

Hinta:

 • NLP Practitioner, 16 työpäivää, 1100 + alv 24 % (verollinen 1364 €). 
 • Koulutusmaksut voidaan maksaa erissä sopimuksen mukaan, esimerkiksi 10 erässä maksettaessa 136,40/kk.
 • Monissa ammateissa maksut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia
 • Ilmoittautumiset viimeistään 15.12.2018 mennessä. Oma paikka kannattaa varmistaa ajoissa.

Voi ilmoittautua Jaanalle. Puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.

#aurinkokallio #nlpkoulutus #nlppractitioner #hyvinvointi #vuorovaikutus