Aurinkohoito, kuu-ja intiaanihoito

Aurinko hoitaa...

Aurinkohoito, kuu-ja intiaanihoito

Aurinkohoito, 60 min, 90 min tai 120 min

Intuitiivinen Aurinkohoito on aina erilainen. Mukana on aina energia- ja kosketushoitoa, joskus kanavointia, enkeleitä, auttajia tai edesmenneitä. Rummutus ja tunteiden käsittely kuuluu moniin hoitoihin.

Voimme käsitellä myös asioita eri menetelmin; NLP-menetelmät ja anteeksiannon menetelmät ovat usein käytössä. Tämä aika on sinulle, minä ja auttajat teemme parhaamme. Aurinkohoidossa yhdistän osaamiani kosketus- ja energiahoidon menetelmiä. Useimmiten Aurinkohoito tehdään hoitopöydällä, joskus se on yhdistelmä keskustelu- ja muuta hoitoa. Aurinkohoito on kuuhoitoa fyysisempi hoito.

Kuuhoito, 60 min, 90 min tai 120 min

Intuitiivinen Kuuhoito on joka kerran erilainen. Mukana on aina energia- ja kosketushoitoa, painottuen energiahoitoon, meditatiiviseen hetkeen, auran ja chakrojen hoitamiseen ja tärkeiden asioiden aistimiseen ja kuunteluun. Monesti kannattaa aloittaa aurinkohoidolla, ja päätyä myöhemmin kevyempää ja eri tavalla värähtelevään kuuhoitoon. 

Intiaanihoito, 60 min, 90 min tai 120 min

Intiaanihoito on aina erilainen. Intiaanihoidon äänimaailmaan kuuluu rummutus ja sadetikku, oman äänen käyttö ja puhdistava savu, niissä tiloissa missä savun käyttö on mahdollista. Intiaanihoidon perusta rankentuu aikaisemmin oppimaani intiaanihoitoon, johon olen liittänyt intuitiivisuuden elementtejä. Kosketus hoidossa on yleensä kevyttä ja puhdistavaa.