Hyvinvointiohjelmat -valmiit paketit

Minulla on kaikki sisälläni mitä tarvitsen - löydän sen kyllä!

Hyvinvointiohjelmat -valmiit paketit

HYVINVOINTIOHJELMAT, VALMISPAKETIT

Aurinkokallion TOP5 valmispaketit ryhmille:


ÄÄNIMALJARENTOUTUKSET

Äänimarjat soivat kauniisti ja ne värähtelevät kehossa, samalla kun hoitavat ja rentouttavat meitä. Ihana hetki kuunnella itseä ja unohtaa kaikki muu. Äänimalja rentoutus sopii hyvin ryhmille. Asiakkaat saavat levätä tyynyineen ja peittoineen rauhassa maakuualustoilla. Maljat soivat hyvin suoraan kehoon sekä lattian ja ilman värähtelyn kautta. Suosituimpia ovat tunnin rentoutushetket, joissa tehdään kaksi erillista äänimaljarentoutusta. 

Tarjoukset äänimalja- ja rumpurentoutuksista: 2-5 henkilöä: 125 + alv 24 % = 155,00 €. Viisi henkilöä tai enemmän: 25€/hlö + alv 24 % = 31 €/hlö. Esimerkiksi kahdeksalle hinta on 8 *25 €+alv 24 %/ hlö 200 + alv 24 % = 248,00 €. Hinta tilatulle henkilömäärälle, vaikka tulisi poissaoloja. Aurinkokallion tiloihin mahtuu rentoutumaan 10-12 henkilöä. Tulen mielelläni myös muualle, jolloin lisään hintaan matkakulut. Voidaan maksaa paikan päällä pankkikortilla. Ryhmä voidaan perua veloituksetta vielä viikkoa ennen tapahtumaa. Sen jälkeen laskutetaan puolet hinnasta ja saman päivän peruutukset kokonaan. Tämä tarjous on voimassa vuoden 2022 loppuun saakka.


RUMPURENTOUTUKSET

Jaanalla on parin kymmenen vuoden kokemus rummutuksella hoitamisesta ja rumpurentoutuksista ryhmille. Rummutus on rauhoittavaa, mutta koko ajan teen sitä intuitiolla. Jokaiselle ryhmälle kokemus on erilainen. Voimme rummuttaa kaksi rummutusmatkaa. Toisena vaihtoehtona voimme osin rummuttaa, ja osin tehdä muunlaista rentoutusmismatkaa. Jaanalla on useita "rakkausrumpuja", joten niillä voidaan tehdä vain hyvää. Tarjous tästä yllä.


MINDFULNESS JA RENTOUTUMINEN 

Meillä on vain tämä hetki - juuri nyt. Saamme pysähtyä, rentoutua, aistia oman kehon viestejä sekä nauttia olostamme tässä hetkessä. Enemmän tästä ohjelmasta.


TOISTEN TUNTEMINEN UUSISTA NÄKÖKULMISTA 

Leikkimieltä, luonnonelementtejä ja rentoutushetki ja jotakin muuta kivaa! Voimme edistää toistemme tuntemista uusien näkökulmien, mukavien ja mieltä aktivoivien harjoituksien avulla. Enemmän tästä toisten tuntemisen ohjelmasta. 


ENNUSTUTUSTA JA INTUITIOTA

Tässä ohjelmassa saat ennustaa itse, osallistua yhteiseen rentoutushetkeen tai mielikuvamatkaan ja saat henkilökohtaisen tarot- tai numerologisen ennustuksen. Mukana myös yllätys. Katso ennustuksen paketeista lisää tästä.


Paljon muuta kivaa ja mielenkiintoista on tarjolla. Lisää ohjelmavaihtoehtoja löytyy tästä

Vielä lisää vaihtoehtoja Rentoutumiset hetkiin tai Luontoterapiaan sekä Tulkintojen ja taikojen ohjelmista.
Yhteydenotot Aurinkokallion ohjelmiin: Jaana Kallio puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com  tai ota yhtettä linkin kautta


Lisätietoa