Intuitiivinen energiahoitaja 2022

Intuitiivinen energiahoitaja 2022

Aurinkokallion Intuitiivinen energiahoitaja koulutus, 10 pv. 


Kolmas Aurinkokallion pitkä koulutus alkaa Lappeenrannan linnoituksessa maaliskuussa 2022 ja päättyy lokakuussa 2022. Paikkana Aurinkokallion tilat. Lappeenrannassa 10 lähipäivää sekä omatoimisia opintoja ja hoitoharjoittelua. Alustavat ilmoittautumiset ja varaukset haastatteluun Jaanalle. 

Lappeenrannan koulutuksen päivämäärät: 

 1. la-su 26-27.3.2022
 2. la-su 30.4-1.5.2022
 3. la-su 21-22.5.2022
 4. la-su 20-21.8.2022
 5. la-su 22-23.10.2022

Kokoonnumme ensimmäisenä viikonloppuna klo 10-16:30. Jatkossa kellonaika sovitaan ryhmän toiveiden mukaan.

Energiahoitajan opinnot keskittyvät energiahoitamisen ja intuitiivisuuden perusteiden lisäksi ja henkisenä ihmisenä kehittymiseen ja sydämen avautumiseen. Luontoyhteyden vakiinnuttaminen, mm. maadoittumisen, läsnäolon ja erilaisten harjoituksien avulla. Jatkuvan sydän- ja luontoyhteyden harjoittamisen avulla voimme kehittyä energeettisesti korkeammille ja hienovaraisemmille tasoille. Hoitajan on hyvä ensin kehittää itseään ja tehdä sisäisen muutoksen matkaa, jotta voi paremmin hoitaa ja ymmärtää asiakasta. Ja jokaisen matka on erilainen. Hoidamme omalla tavallamme, toimien kavanana ja käytämme myös intuitiotamme eri tavoin. Usein koulutus on myös tunteiden käsittelyn matka sekä henkinen matka sisäänpäin, omaan tietoisuuden vahvistamiseen.


Tärkeimpiä teemoja yleensä koulutuksessamme (jotakin voi tulla lisää, jotakin voi jäädä pois tai vähemmälle), riippuen ryhmästä/intuiton mukaan:

 • Mitä energiahoitaminen on?
 • Tietoa ja tutkimuksia energiahoitamisesta
 • Energiahoito itselle 
 • Energiahoito toiselle lähihoitona
 • Kaukohoito
 • Kanavana toimiminen 
 • Henkinen kehittyminen
 • Luontoyhteys, maadoittuminen
 • Pysähtyminen, läsnäolo, itsen kuuntelu
 • Ajatuksien ja sisäisen puheen voima
 • Mielen ja mielikuvaharjoittelun käyttäminen
 • Intuitiivisuuden, kehon kuuntelun ja oman herkkyyden tunnistaminen 
 • Menneisyyden ja tunteiden käsittelyä
 • Arvot kehittymisen pilareina
 • Hoitajana ja henkisenä ihmisenä kehittyminen
 • Anteeksianto ja irtipäästäminen
 • Kirjallisuuteen ja tehtäviin perehtyminen 
 • Ja paljon muuta


MONIMUOTOISUUS JA KOTITEHTÄVÄT

Koulutus lähipäivien välillä tapahtuu monimuoto-opiskeluna, kuitenkin ottaen huomioon yksilölliset kehittymisen tarpeet. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä. Kurssin aikana suosittelemme myös itsereflektointia ja/tai tunnepäiväkirjaa, vaikka oman kurssivihon tai kurssipäiväkirjan muodossa. Opiskeluun kuuluu omatoimista opiskelua sekä itsensä kehittämiseen ja energiahoitamiseen liittyviä tehtäviä. 

Kotitehtävät ovat suurimmaksi osaksi pakollisia, mutta niiden tekemiseen varataan myös riittävästi aikaa. Jotkut kotitehtävät voivat olla ei-tekemistä, esimekiksi läsnäoloa, huomaamista, rauhoittumista, itsereflektointia tai toisten kohtaamista uudesta näkökulmasta. Kirjallisuuteen perehdytään pakollisesten sekä vapaaehtoisten kirjojen ja niiden referoinnin kautta. 

Kurssiin liittyvä kirjat ovat suomenkielisiä ja niitä on myös lainattavissa opettajalta tai kirjastosta. Tehtäviin kuuluu intuitiivisia harjoitteita sekä harjoitushoitoina lähi- ja kaukohoitoja. 


SUOSITELTU POHJAKOULUTUS JA KOULUTUKSEEN HYVÄKSYMINEN

Koulutus antaa riittävän harjoittelun lisäksi mahdollisuuden hoitojen tekemiseen myös ammattimaisesti. Koko koulutukseen suositellaan pohjaksi Reiki I ja Reiki II koulutukset tai NLP Practitioner koulutus tai jos toimit hierojana tai luontaishoitajana tai muutoin olet työssäsi ihmisten kanssa tekemisissä ja haluat kehittyä energiahoitajana ja ihmisenä.

Opettaja Jaana Kallio hyväksyy 10 päivän koulutuksen opiskelijat, joten kerro ilmoittautuessasi hoitamiseen ja henkiseen kehittymiseen liittyvistä koulutuksistasi ja kokemuksistasi. Jaana haastattelee kaikki koko 10 päivän koulutukseen osallistujat. Sovi Jaanan kanssa tähän puhelinaika. 

Haluatko mukaan matkalle syvemmin omaan henkisyyteen, ihmisenä kasvamiseen ja itsen ja toisen kuuntelemiseen ja arvostamiseen sekä toisen ja itsen energiahoitamiseen?YLEISTÄ

Koulutuksesta saat kattavan materiaalin mukaasi sekä todistuksen. Kouluttajana KTM, pedag, NLP Trainer, Reiki Master, hermoratahieroja, intuitiivinen energiahoitaja ja -ohjaaja, hyvinvointiyrittäjä Jaana Kallio, mahdollisesti myös muita kouluttajia, näillä näkymin kaksi ihanaa muuta kouluttajaa tulossa.

Lappeenrannan 2022 koulutuksen hinta: 960,00 + alv 24 % = 1190,40 €. Voidaan maksaa ilman kuluja 1-10 erässä.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: Jaana Kallio, puh. 040 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä laskutustiedot (oma nimi, maksajan nimi, osoite, puhelin ja sähköposti).  Kun haluat maksaa erissä, niin laita ehdotuksesi maksettavista eristä Jaanalle. Varaat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun 100 € + alv 24 %. Paikkoja on enintään 8 henkilölle/koulutus, joten kannattaa varata oma paikka ajoissa. Ilmoittautumiset viimeistään 1.3.2022.

Jaanalla on noin 13 vuoden kokemus hoitamisen alueen kouluttajana ja ammattimaisesti intuitiivisena energiahoitajana ja yrittäjänä. Jaanasta löytyy lisätietoa tätä kautta.