Breikki kokoukseen, koulutukseen...

On ilo olla läsnä - luonnossa, omana itsenä, osana luontoa -

Breikki kokoukseen, koulutukseen...

BREIKKI KOKOUKSEEN, KOULUTUKSEEN...


KESKITTYMISHETKI JA KEHON KUUNTELU

Ohjattu keskittymishetki ajan hahmottamiseen, toiseen ihmiseen, tähän hetkeen ja käsillä olevaan asiaan. Teemme myös rentouttavan, ohjatun kehomeditaation. Harjoitukset tehdään istuen tai seisten. Kesto 1 h.


ELEMENTIT JA TOISTEN TUNTEMINEN

Millä tavoin suhtaudumme asioihin? Mikä tekisi meille hyvää? Teemme elementtien (maa,vesi, ilma, tuli) harjoituksen ja jaamme kokemukset siitä toisillemme. Teemme myös toisen harjoituksen, joka kertoo toisille, minkälaisilla energioilla yleensä toimimme. Jos ehdimme, teemme lyhyen läsnäolo- tai rentoutushetken. Mukavaa yhdessä oloa ja toisten tuntemusta. Kesto sopimuksen mukaan 1 - 1,5 h.


RENTOUTUSHETKI

Pysähdymme, saamme aikaa itselle ja oman kehomme kuunteluun. Teemme kaksi ohjattua rentoutusmatkaa. Voimme rentoutua istuen tai alustoilla maaten. Yleensä rentoutuminen auttaa saamaan erilaista näkökulmaa ja 15-20 minuutin rentoutuminen vastaa noin kahden-kolmen tunnin yöunta. Kun haluat valita rentoutushetket, tästä vaihtoehtoja. Kesto vähintään 1 h.


Ohjelmien hinnat tästä.

Voimme myös suunnitella teille oman breikin, aiheina ohjattuna vaikkapa:YLEISTÄ

Ohjelmiin löytyy upeita paikkoja olla ja ruokailla, nauttia luonnosta ja upeista sisätiloista. Toteutamme toiveitamme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa. Tai tulemme mielellään teidän tiloihinne järjestämään ohjelman.

Yhteydenotot: Aurinkokallio/Jaana Kallio puh. +358 40 527 3126 tai jaana.aurinkokallio@gmail.com tai ota yhteyttä linkin kautta.


Lisätietoa